Blanktjärn Vålådalen is een mooie plek in Zweden
Diensten

Persoonlijk reisadvies

Wil je graag persoonlijk in gesprek met mij over jouw ideale Zweden rondreis? Dat kan! Ik bied de mogelijkheid tot het inplannen van een videocall van 30 minuten of 60 minuten waarbij ik jouw vragen over Zweden beantwoord. 

Voorafgaand aan ons gesprek krijg je van mij digitaal een formulier toegestuurd waarin je enkele vragen dient in te vullen met betrekking tot de onderwerpen waarover we in gesprek gaan. Tijdens onze videocall heb je dan uitgebreid de mogelijkheid mij alles te vragen wat je over Zweden wilt weten. Dit kan een oriënterend gesprek zijn over hoe jouw Zweden reis eruit moet komen te zien (denk o.a. duur van de reis, periode etc.) maar ook gaan over het samenstellen van een route, het kiezen van een georganiseerde reis versus een camper reis of specifieke vragen zoals solo reizen als vrouw, waar te overnachten en meer.


Ik reisde sinds 2015 elke zomer naar Zweden en woon er sinds 2023. Ik ben auteur van het Reishandboek Zweden van Uitgeverij Elmar en verschijn regelmatig in de media als toeristisch Zweden expert. Tussen 2001 en 2017 werkte ik bij verschillende reisorganisaties die Zweden reizen in hun aanbod hebben (oa SNP Natuurreizen en Askja Reizen). Het voorzien van concrete, praktische tips is dus mijn vak en is gebaseerd op jarenlange ervaring en ik bekijk jouw wensen dus vanuit toeristisch oogpunt, niet vanuit commercieel oogpunt.

Kosten

De kosten voor het reisadvies service zijn:

€ 50,- voor 30 minuten 
€ 95,- voor 60 minuten

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en een voorbereiding van mijn kant naar aanleiding van jouw ingezonden formulier. Ik werk niet op vaste dagen en/of tijden, we kijken samen naar welk tijdstip voor ons beiden geschikt is. Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Wil je mij jouw volledige reis van dag tot dag laten plannen? Bekijk dan hier de mogelijkheden tot het maken van een persoonlijk reisschema

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vraag en antwoord

Waarom zouden wij jou betalen voor informatie die ook online te vinden is?
Niet alle informatie is online te vinden. Met de komst van AI en robots denk ik zelfs dat we steeds verder verwijderd raken van eerlijke, persoonlijke informatie uit eerste hand. Ik heb, voordat ik zelfstandig ondernemer werd, 16 jaar lang in de reissector op kantoor gewerkt en sprak in deze periode duizenden klanten, die bij mij kwamen voor een persoonlijk reisadvies. Het uitbrengen van persoonlijke adviezen is dus mijn vak en ik ben erin getraind om de juiste vragen te stellen zodat ik een gedegen, eerlijk en concreet advies kan uitbrengen. 

Waarom boek jij geen reizen?
Ik ben geen reisorganisatie, dat specialisme laat ik graag aan anderen over. Mocht je na ons gesprek besluiten graag met een reisorganisatie verder te willen gaan, dan kan ik je, vanuit mijn verleden, enkele reisorganisaties aanbevelen die je reis graag met veel plezier voor je boeken. 

Ben jij overal geweest?
Nee, maar wel bijna overal! Zweden is echter een enorm groot land met talloze bezienswaardigheden. Bovendien blijft het land als toeristische bestemming continue in ontwikkeling. Om mijn kennis up-to-date te houden probeer ik elke maand op reis te gaan en nieuwe, bijzondere plekken te ontdekken en oude locaties te (her)ontdekken.

Ben je onafhankelijk?
Ja ik heb geen directeur en mijn adviezen komen recht vanuit mijn hart. Wel is het zo dat ik, zodra je via mijn kanalen een reservering maakt, ik mogelijk een commissie ontvang. Dit is echter lang niet altijd het geval en ik werk samen met verschillende partijen. 

Op welke dagen ben je beschikbaar?
Ik heb geen vaste werkdagen en/of werktijden. Zodra je contact met mij opneemt, plannen we een tijdstip in dat voor ons beiden werkt. In overleg kan dit ook ‘s avonds of in het weekend. Ik werk in principe vanuit Europa en bevind me dus in dezelfde tijdszone. 

Staat niet alles in jouw boeken en op jouw site?
Alhoewel ik van mening ben dat mijn boeken en site zeer uitgebreid zijn, is hier niet alles terug te vinden. Sommige informatie is namelijk heel persoonlijk en lang niet voor iedereen relevant. Mijn website en reisgidsen zijn geschreven zodat ze voor iedereen nuttig en leesbaar zijn. Tijdens ons gesprek bespreken wij jouw wensen en verwachtingen en kan ik op basis van jouw antwoorden inspelen op een persoonlijk advies. 

Wat zijn jouw expertises?
Alhoewel ik mezelf een allround Zweden expert noem, liggen mijn expertises vooral bij het individueel rondreizen, zowel met het openbaar vervoer als per eigen vervoersmiddel, zowel met de auto als een camper. Ik heb nagenoeg alle routes gereden, ben in veel nationale parken geweest, heb alle steden bezocht en reisde in alle seizoenen.

Facturatie en betaling
Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van mij een factuur, deze dien je voorafgaand aan het gesprek voldaan te hebben. Ben je na afloop van het gesprek niet tevreden? Dan ontvang je een refund. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *