Boekentips

Koop mijn Zweden reisgids

Een fysieke reisgids, bestaat dat nog? Ja! Sterker nog, ik ga zelf eigenlijk nooit zonder een papieren reisgids op vakantie.

Vakantie staat voor mij niet alleen voor reizen maar ook voor offline zijn. Ik heb zelf een boekenkast vol met reisgidsen en haal hier nog steeds relevante informatie uit wanneer ik zelf op vakantie ga.

Mijn Reishandboek Zweden werd met veel plezier geschreven in de zomer van 2022, toen ik een rondreis van drie maanden maakte door Zweden en dagelijks op zoek was naar leuke plekken, mooie natuurparken, gezellige steden en alles wat je terug vindt in mijn reishandboek.Reishandboek Zweden

Verder lezen over Zweden? In mei 2023 verscheen bij Uitgeverij Elmar mijn Reishandboek Zweden, een praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.

Deze reisgids werd met veel plezier geschreven aan de hand van meer dan 15 reizen naar Zweden die ik de afgelopen 10 jaar maakte. Het is een complete gids met veel achtergrondinformatie, kaarten en plattegronden in kleur.

Bestel bij Bol.com / Bestel bij de lokale boekhandel

In dit artikel staan affiliate links. Mocht je via een dergelijke link een aankoop doen of een reservering maken, dan ontvang ik mogelijk en uiteraard zonder extra kosten voor jou een bescheiden commissie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *