Must-see tijdens je rondreis Zuid-Zweden: Fjällbacka
Praktische tips

Aanbiedingen voor reizen naar Zweden

Ben je op zoek naar leuke aanbiedingen voor reizen naar Zweden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ik probeer zo veel mogelijk aanbiedingen voor jou te vinden, die het boeken van een vakantie naar Zweden nog leuker maken.

Deze pagina wordt regelmatig geupdate dus vergeet hem zeker niet op te slaan in je favorieten!

E-book Zweden voor beginners

Heb jij het plan opgevat om voor het eerst naar Zweden op vakantie te gaan? Goede keuze, want grote kans dat je net zo gek wordt op dit land als ik.

Ooit was ik zelf een beginner. In 2015 om precies te zijn. Sindsdien reisde ik elk jaar naar Zweden en sinds 2023 woon ik in Zweeds-Lapland. In mijn e-book vind je alles wat je wilt weten over je eerste keer naar Zweden, geschreven door een local (me!).

Ik deel veel van mijn eigen ervaringen en dingen die ik graag zelf had willen weten toen ik in 2015 voor het eerst op reis ging in Zweden. Bekijk het e-book hier.

De Jong Intra Vakanties heeft een pagina met last minute aanbiedingen voor eigen vervoer reizen naar Zweden. Bekijk hier de verschillende aanbiedingen.

Aanbiedingen van Voigt Travel

Voigt Travel is gespecialiseerd in reizen naar het Hoge Noorden. Op hun aanbiedingen pagina vind je regelmatig aanbiedingen voor vakanties in Zweden.

Stena Line aanbiedingen

Met de Stena Line naar Zweden? Ik ben fan! Stena Line heeft twee handige overtochten wanneer je vanuit Nederland naar Zweden reist.

Ik heb beide overtochten meermaals gemaakt en het is een zeer comfortabele manier van reizen.

Bekijk hier alle aanbiedingen van Stena Line of lees hier mijn review van mijn overtochten met Stena Line.

Stena Line Zweden
Voordelig kamperen met de ACSI Campingcard

Met de CampingCard van ACSI kampeer je in het laagseizoen op meer dan 3.000 campings binnen Europa voor een vast voordelig tarief.

Vakantiehuis in Zweden

Zoek je een aanbieding voor een vakantiehuis of stuga in Zweden? Bekijk hier dan de last minute aanbiedingen van Interhome.

Reishandboek Zweden

Verder lezen over Zweden? In mei 2023 verscheen bij Uitgeverij Elmar mijn Reishandboek Zweden, een praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.

Deze reisgids werd met veel plezier geschreven aan de hand van meer dan 15 reizen naar Zweden die ik de afgelopen 10 jaar maakte. Het is een complete gids met veel achtergrondinformatie, kaarten en plattegronden in kleur.

Bestel bij Bol.com / Bestel bij de lokale boekhandel

In dit artikel staan affiliate links. Mocht je via een dergelijke link een aankoop doen of een reservering maken, dan ontvang ik mogelijk en uiteraard zonder extra kosten voor jou een bescheiden commissie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *